9.7
366 ervaringen

Over Ons | Landelijk Bouwbedrijf

LXRY Masters is een toonaangevend landelijk bouwbedrijf dat zich toelegt op het leveren van topkwaliteit bouw- en renovatiediensten. We zijn geen klusjesmannen, maar professionele aannemers die zich richten op grote en complexe projecten. Van het leggen van vloeren tot dakbedekking, badkamerrenovaties en het installeren van vloerverwarmingssystemen, we doen het allemaal.

Waarom Kiezen voor Ons:

We staan bekend om onze toewijding aan kwaliteit, aandacht voor detail en klanttevredenheid. We begrijpen dat elk bouwproject uniek is en werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen. Bij ons staat uw tevredenheid voorop, en we zetten ons in om uw verwachtingen te overtreffen.

 • We zijn trots op ons vakmanschap en oog voor detail.
 • We blijven op de hoogte van de nieuwste bouwtrends.
 • Wij bieden jarenlange ervaring in diverse bouw- en renovatiedisciplines.
 • We garanderen superieure kwaliteit door het gebruik van topmaterialen.
 • Ons doel is altijd om uw verwachtingen te overtreffen.

Maatwerk Oplossingen

We erkennen dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

Deskundigheid en Ervaring

Ons team bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in diverse bouwdisciplines. We brengen jarenlange ervaring mee naar elk project dat we ondernemen.

Kwaliteit van Vakmanschap

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en zorgen voor een superieure afwerking om te garanderen dat uw project er niet alleen geweldig uitziet, maar ook de tand des tijds zal doorstaan.

Onze Missie

Uitmuntendheid in Bouw: We streven ernaar de hoogste kwaliteit van vakmanschap te leveren in elk project dat we ondernemen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken, zorgen we ervoor dat onze bouw- en renovatiediensten niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en langdurig.

Overtreffende Klanttevredenheid: Wij zijn toegewijd aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. We begrijpen dat onze klanten hun droomprojecten aan ons toevertrouwen, en het is onze missie om die dromen werkelijkheid te maken. Door nauw met onze klanten samen te werken en te luisteren naar hun ideeën en behoeften, leveren we resultaten die op maat gemaakt zijn voor hun unieke visie.

Meest gestelde vragen.

 • Wat voor soort projecten neemt uw bedrijf aan?

  We nemen een breed scala aan bouw- en renovatieprojecten aan, van vloerinstallatie en dakbedekking tot badkamerrenovaties en het installeren van vloerverwarmingssystemen. Houd er echter rekening mee dat we geen kleine klusjes aannemen – we richten ons op grotere, meer substantiële projecten.

 • Biedt uw bedrijf garanties op het uitgevoerde werk?

  Ja, we staan achter de kwaliteit van ons werk en bieden een garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. De specifieke duur en voorwaarden van de garantie kunnen variëren afhankelijk van het project.

 • Hoe gaat het betalingsproces in zijn werk?

  Ons betalingsproces is eenvoudig en transparant. Na goedkeuring van de offerte vragen we om een aanbetaling om de werkzaamheden te starten, en het resterende bedrag wordt in fasen betaald of aan het einde van het project.

 • Wat gebeurt er als er een probleem optreedt tijdens het project??

  Als er een onvoorziene uitdaging of probleem ontstaat tijdens het project, zullen we dit onmiddellijk met u bespreken en samen een oplossing vinden. We zorgen voor open communicatie gedurende het hele project.

© Copyright 2023 © LXRY Masters V.O.F. | Kvk-nummer: 85811505 | BTW-nummer: NL863750874.B01 | IBAN: NL09 RBRB 8836 6566 09 |
Language »