9.7
366 ervaringen

Begin Direct Met Uw Project

Klaar om uw droomproject werkelijkheid te maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen
Download
Algemene voorwaardenDownload Summary

Uitbouw, Opbouw en Kelder - Optimaliseer uw Woonruimte

Benut uw ruimte optimaal met onze op maat gemaakte uitbouwen, opbouwen en kelders. Wij zorgen voor een naadloze integratie met uw bestaande structuur, terwijl we extra leefruimte creëren die voldoet aan uw behoeften en uw levensstijl verrijkt.

Uitbouwen: Een uitbouw is de perfecte manier om uw woonruimte te vergroten zonder de structuur van uw huis fundamenteel te veranderen. Of u nu een grotere keuken, een extra woonkamer of een thuiskantoor nodig heeft, wij leveren uitbouwen van hoge kwaliteit die uw huis verrijken en de waarde ervan verhogen.

Opbouwen: Als u op zoek bent naar meer ruimte maar geen tuinruimte wilt opofferen, kan een opbouw de oplossing zijn. We ontwerpen en bouwen opbouwen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn, zodat u kunt genieten van extra ruimte zonder in te boeten op stijl.

Kelders: Een kelder kan een ongebruikte ruimte omvormen tot een functionele en aangename leefruimte. Of u nu een extra slaapkamer, een thuisbioscoop of een fitnessruimte wilt, wij kunnen een kelder creëren die perfect bij uw behoeften past.

Bij ons bedrijf streven we ernaar om woningen te transformeren en dromen te realiseren. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een soepele realisatie van uw project, van ontwerp tot constructie. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw ruimte kunnen optimaliseren.

Voorbeeld prijzen

Casco uitbouw met schuifpui over de hele lengte van 6x3 meter. € 42.000
Uitbouw compleet met alle opties over de hele lengte van 6x3 meter. € 59.700
Garage aangebouwd van 6 meter bij 3 meter. € 27.500
Opbouw 6x2 € 27.500
Onderkelder van 18 m2 € 32.500
© Copyright 2023 © LXRY Masters V.O.F. | Kvk-nummer: 85811505 | BTW-nummer: NL863750874.B01 | IBAN: NL09 RBRB 8836 6566 09 |
Language »