9.7
366 ervaringen

Begin Direct Met Uw Project

Klaar om uw droomproject werkelijkheid te maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen
Download
Algemene voorwaardenDownload Summary
Dakkapel met kraanplaatsen
Dakkapel Maartensdijk

Dakkapellen, Nokverhogingen en Dakramen

Optimaliseer uw woonruimte en verhoog de waarde van uw huis met onze op maat gemaakte dakkapellen, nokverhogingen en dakramen. Van ontwerp tot installatie, wij zorgen voor een soepel proces en een resultaat dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Dakkapellen: Een dakkapel kan uw zolder omtoveren tot een volwaardige kamer met natuurlijk licht en extra leefruimte. Of u nu een extra slaapkamer, een kantoor aan huis of een speelkamer voor de kinderen wilt, onze dakkapellen bieden de perfecte oplossing. Wij ontwerpen en installeren dakkapellen die naadloos aansluiten op de architectuur van uw huis.

Nokverhogingen: Een nokverhoging kan de hoogte van uw zolder of bovenste verdieping aanzienlijk vergroten, waardoor u meer bruikbare ruimte krijgt. Deze oplossing is ideaal als u een lage zolder heeft die u wilt omzetten in een leefbare ruimte. Wij zorgen voor een solide constructie en een esthetisch ontwerp dat past bij de rest van uw huis.

Dakramen: Dakramen zijn een uitstekende manier om meer natuurlijk licht in uw huis te brengen en de ventilatie te verbeteren. Of u nu een dakraam wilt in uw zolder, slaapkamer of een andere ruimte, wij zorgen voor een nauwkeurige installatie en een strakke afwerking. Onze dakramen zijn energie-efficiënt en ontworpen om de elementen te weerstaan.

Bij ons staat kwaliteit centraal. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en onze vakmensen zorgen voor een vlekkeloze installatie. Of u nu kiest voor een dakkapel, nokverhoging of dakraam, u kunt rekenen op een duurzame, stijlvolle en waardeverhogende oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken.

Prijsindicatie

Eenvoudig casco dakkapel van 5 meter. € 8.000
Standaard dakkapel, 5 meter. € 12.500
Luxe dakkapel met alle opties van 5 meter. € 15.000
Nokverhoging tot 60cm op 5 meter. € 8.500
Dakraam installeren (exclusief dakraam) € 750
Zink_Dakkapel
Antraciet
© Copyright 2023 © LXRY Masters V.O.F. | Kvk-nummer: 85811505 | BTW-nummer: NL863750874.B01 | IBAN: NL09 RBRB 8836 6566 09 |
Language »