9.7
366 ervaringen

Begin Direct Met Uw Project

Klaar om uw droomproject werkelijkheid te maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen
Download
Algemene voorwaardenDownload Summary

Deskundige Dakbedekking en Snelle Lekkage Spoedservice

Bij Lxry Masters begrijpen we dat een betrouwbaar dak essentieel is voor de veiligheid en het comfort van uw huis. Ons ervaren team biedt professionele dakbedekkingsservices, gespecialiseerd in bitumen dakbedekking, bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid.”

Dakbedekkingsdiensten:

We bieden volledige dakbedekkingsdiensten aan, van nieuwe installaties tot reparaties en onderhoud. Of u nu een nieuw dak nodig heeft of uw bestaande dak wilt vervangen, ons team zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte installatie van bitumen dakbedekking. Met onze grondige aanpak en aandacht voor detail, kunt u rekenen op een dak dat bestand is tegen de elementen en lang meegaat.”

Lekkage Spoedservice:

We weten dat lekkages ongelegen en potentieel schadelijk kunnen zijn. Daarom bieden wij een lekkage spoedservice om snel en effectief te reageren op elk lekkageprobleem. Onze deskundige vakmensen staan klaar om de bron van het lek te lokaliseren, de schade te beoordelen en onmiddellijke reparaties uit te voeren om verdere schade aan uw huis te voorkomen.

Prijsindicatie

Dakbedekking van bitumen één laag € 55,00 pm2
Vervangen bitumen dak € 110,00 pm2
Dakbedekking van bitumen twee lagen € 72,00 pm2
Groendak € 119,00 pm2
spoedklussen reparatie € 125,00 per uur
© Copyright 2023 © LXRY Masters V.O.F. | Kvk-nummer: 85811505 | BTW-nummer: NL863750874.B01 | IBAN: NL09 RBRB 8836 6566 09 |
Language »