9.7
366 ervaringen

Begin Direct Met Uw Project

Klaar om uw droomproject werkelijkheid te maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen
Download
Algemene voorwaardenDownload Summary

Efficiënte Vloerverwarmingssystemen voor Comfort en Warmte

Bij Lxry Masters bieden we geavanceerde en efficiënte vloerverwarmingssystemen aan die uw huis niet alleen comfortabeler maken, maar ook bijdragen aan energiebesparing. Ons assortiment omvat droogbouw, ingevroren in cementdekvloer en volledig nieuwe in dekvloer gestorte systemen.

Droogbouw Vloerverwarming:

Droogbouw vloerverwarmingssystemen worden bovenop de bestaande vloer geïnstalleerd, waardoor ze ideaal zijn voor renovatieprojecten. Deze systemen zijn gebaseerd op fermacellplaten, die de warmte gelijkmatig over de vloer verdelen en zorgen voor een snelle respons op temperatuurveranderingen.

Ingevroren in Cementdekvloer Vloerverwarming:

Onze ingevroren vloerverwarmingssystemen worden direct in de cementdekvloer geïnstalleerd. Dit type systeem is zeer efficiënt en ideaal voor nieuwbouw en grote renovaties. Door de verwarmingselementen in de dekvloer te integreren, wordt een gelijkmatige en aangename warmte over het hele vloeroppervlak bereikt.

Nieuw in Dekvloer Gestorte Vloerverwarming:

Bij deze methode wordt het vloerverwarmingssysteem geïnstalleerd in een nieuw gestorte dekvloer. Dit systeem is ideaal voor nieuwe constructies of uitgebreide renovaties, waar de vloer volledig opnieuw wordt opgebouwd. Het biedt de grootste flexibiliteit in ontwerp en de hoogste energie-efficiëntie.

Prijsindicatie

Prepare Home Remodeling Ideas $600 - $1150
Specify Materials $250 - $350
Paint Rooms $2.50 - $3.50 Per Square Feet
Install Interior Door $150 - $350 Per Door
Install Light Switch $100
© Copyright 2023 © LXRY Masters V.O.F. | Kvk-nummer: 85811505 | BTW-nummer: NL863750874.B01 | IBAN: NL09 RBRB 8836 6566 09 |
Language »